Sinoclear

Sinoclear

Sinoclear nesespray er beregnet brukt ved akutt og kronisk bihulebetennelse.

Nesesprayen gir rask lindring av symptomer som tett nese og smerter i ansiktet. Sinoclear inneholder væskeekstrakt av Cyclamen europeum L. som virker lokalt og renser bihuler for slim og snørr, via to effektive mekanismer. Sinoclear virker avsvellende på slimhinnen i nesen gjennom en osmotisk effekt som åpner opp og driver ut overflødig væske og snørr. I tillegg skaper den en midlertidig irritasjon i nesen som spres til bihulene og drenerer nese og bihuler for snørr og slim. En kort og forbigående brennende følelse eller kløe i nesen, nysing og rennende øyne og nese noen minutter etter bruk er vanlig. Dette indikerer at produktet har effekt. Sekresjonen pågår i opptil to timer etter bruk og bilkjøring bør unngås. Behandlingen tas derfor gjerne et par timer før sengetid. Sinoclear kan brukes av voksne og barn over 12 år. Unngå samtidig bruk av slimhinneavsvellende nesespray opptil 2 timer etter bruken av Sinoclear.

 

Bruk og dosering:

Må tilberedes av brukeren ved at beholder med ekstrakt skal tilføres vedlagt oppmålt vann. Ferdig blandet produkt er holdbart i 16 dager i kjøleskap. Sinoclear tas som en nesespray 1 gang daglig i 7-10 dager. Hold pusten og spray en gang i hvert nesebor. Sinoclear kan brukes alene eller som et komplement til andre behandlinger

 

Forsiktighetsregler:

Produktet skal ikke benyttes dersom man bruker blodfortynnende legemidler (f. eks. warfarin eller acetylsalisylsyre). Anvend ikke produktet om du er allergisk mot Cyklamen eller andre Primula-arter. 
Bør ikke brukes av gravide og ammende.