Vår historie

I 1887 startet butikkinnehaveren Luther Perrigo L. Perrigo Company i Michigan, USA, for å virkeliggjøre idéen om å pakke og distribuere egenpleieprodukter og patenterte legemidler til landsbaserte butikker. De følgende tiår vokste selskapet jevnt og i begynnelsen av 1920-tallet overgikk det behovene til den lokale landsbutikken.

For å øke kundelojaliteten tilbød Perrigo, kostnadsfritt, å skrive ut den enkelte butikkens navn på etiketten på et dusin ulike varer, såkalt "privat label". I 1921 startet Perrigo sin første fabrikk i Allegan, Michigan, og på midten av 1930-tallet inngikk de sin første store private label-kontrakt. Fra å ha vært et forpakningsselskap, begynte nå reisen mot å bli en betydelig produsent av rimelige egenpleieprodukter. Dette drev selskapets vekst og har lagt grunnlaget for det selskapet vi ser i dag.

For å utvide geografisk og for å kunne tilby flere produkter innen egenpleie, begynte Perrigo å se seg om etter samarbeid og nye oppkjøp. I 1997 ble et selskap kjøpt i Mexico, den første i en rekke oppkjøp rundt om i verden utenfor USA, og i 2010 ble Omega Pharma kjøpt.

I dag er Perrigo et ledende verdensomspennende egenpleieselskap som fokuserer på å tilby rimelige helseprodukter av høy kvalitet.

Vi i Perrigo er lidenskapelige opptatt av å finne innovative løsninger som kan hjelpe mennesker til å føle seg bedre og nyte et sunt liv - alt i samsvar med mottoet "get well, stay well, live well". Om du også brenner for dette, nøl ikke med å kontakte oss. Perrigo i Norden har en omsetning på 100 millioner Euro. Her jobber 120 ansatte med rundt 40 ulike varemerker.